Viva CoCo VivaCoco – Ulei de cocos extra-virgin 500 ml

56,00 Lei
Uleiul VivaCoco are o aromă ușoară și rafinată de cocos.
  • Ulei de nucă de cocos premium 100% natural
  • Gustul cu adevărat raw a uleiului de cocos
  • 100% vegan
  • 100% durabil
  • Fabricat din nuca proaspăta de cocos
  • Extra-virgin
  • Presat la rece
  • Fără aditivi
  • Cantitate ridicată acid lauric: 51.38%
  • În mod natural fără gluten și fără lactoză
  • Nu este rafinat, deodorizat, înalbit
  • Brut nerafinat
Stoc Limitat
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: UC500 Ai nevoie de ajutor? 0739872908
  • Descriere
  • Review-uri (0)

VivaCoco – ulei de cocos extra-virgin, calitate premium, obținut prin presare la rece, 100% natural, importat și ambalat în India. Uleiul VivaCoco are o aromă ușoară și rafinată de cocos.
Principiul după care ne ghidăm este „bunătatea naturii în cea mai pură formă direct la tine acasă”.
Secretul uleiului din nucă de cocos extra-virgin constă în prezența acizilor grași cu lanț mediu (cunoscuți sub numele de trigliceride cu lanț mediu), pe care organismul îi digeră în mod diferit, aducându-i beneficii concrete. Aceste grăsimi unice includ: acid caprilic, acid lauric și acid capric. VivaCoco se remarcă prin cantitatea ridicată a acidului lauric (51.38%).
Întrebuințările uleiului de cocos VivaCoco:
· Cosmetică și wellness: (este un înlocuitor pentru săpun/gel de duș, sau integrat în reteța de săpun de casă/gel de duș/șampon), (utilizat ca și balsam pentru calmarea inflamațiilor corpului, pentru masajul pielii), (înlocuitor a diverselor creme reparatoare pentru călcâie uscate sau crăpate), (înlocuitor pentru balsamul de buze, sau folosit în farmacii în diverse rețete pentru creme sau balsam de buze), (se poate folosi ca și substitut pentru o bună cremă naturală de bărbierit cât și o loțiune după bărbierit, sau în compoziția uleiului de barbă), (demachiant natural), (alinarea eritemului provocat de scutec la copii), (ajută la tratarea diferitelor afecțiuni dermatologice, inclusiv psoriazis, dermatită, eczeme și alte infecții ale pielii).
· În bucătărie: poate fi folosit pentru a completa preparatele principale, salatele uşoare, smoothie-urile şi sosurile.

De ce ați alege uleiul de cocos VivaCoco?
· Este 100 % natural obținut prin presarea la rece;
· Cantitatea ridicată de acid lauric (51.38%)
· Borcanul din sticlă ajută la păstrarea intactă a proprietăților;
· Producătorul nostru din India a fost cotat ca fiind cel mai de încredere din industria indiană. Asia este recunoscută ca fiind continentul cel mai mare producător de ulei de nucă de cocos.
· Cu o moștenire de 35 de ani în industria de extracție a cocosului, fabrica deține utilaje de ultimă generație pentru a se asigura de calitatea premium a produsului final ce va ajunge la dumneavoastră.

Produs vandut de S.C. SANTO TOUR INTERNATIONAL S.R.L

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!