Viva CoCo

Ne pare rau, nu am gasit produse care sa se potriveasca cu cautarea ta

  • - Verifica de doua ori scrierea
  • - Incearca sa cauti cuvinte simple
  • - Incearca o cautare mai putin specifica
  • - Va puteti restrange rezultatele cautarii ulterior

Pentru mai multe informatii te rog sa ne contactezi la numarul de telefon 0739872908

VivaCoco – ulei de cocos extra-virgin, calitate premium, obținut prin presare la rece, 100% natural, importat și ambalat în India. Uleiul VivaCoco are o aromă ușoară și rafinată de cocos.
Principiul după care ne ghidăm este „bunătatea naturii în cea mai pură formă direct la tine acasă”.
Secretul uleiului din nucă de cocos extra-virgin constă în prezența acizilor grași cu lanț mediu (cunoscuți sub numele de trigliceride cu lanț mediu), pe care organismul îi digeră în mod diferit, aducându-i beneficii concrete. Aceste grăsimi unice includ: acid caprilic, acid lauric și acid capric. VivaCoco se remarcă prin cantitatea ridicată a acidului lauric (51.38%).
Întrebuințările uleiului de cocos VivaCoco:
· Cosmetică și wellness: (este un înlocuitor pentru săpun/gel de duș, sau integrat în reteța de săpun de casă/gel de duș/șampon), (utilizat ca și balsam pentru calmarea inflamațiilor corpului, pentru masajul pielii), (înlocuitor a diverselor creme reparatoare pentru călcâie uscate sau crăpate), (înlocuitor pentru balsamul de buze, sau folosit în farmacii în diverse rețete pentru creme sau balsam de buze), (se poate folosi ca și substitut pentru o bună cremă naturală de bărbierit cât și o loțiune după bărbierit, sau în compoziția uleiului de barbă), (demachiant natural), (alinarea eritemului provocat de scutec la copii), (ajută la tratarea diferitelor afecțiuni dermatologice, inclusiv psoriazis, dermatită, eczeme și alte infecții ale pielii).
· În bucătărie: poate fi folosit pentru a completa preparatele principale, salatele uşoare, smoothie-urile şi sosurile.
 
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!